Nagrody w plebiscycie Trophies 2022 zostały rozdane!

x

FORVIA to miejsce, w którym kluczowe są inicjatywy wspierające i wyróżniające kobiety i przekładają się one na realizację strategii i planów biznesowych. Ogromnym atutem organizacji jest jej różnorodność i pokazywanie, że branża automotive jest tylko pozornie kojarzona z mężczyznami. Dzięki temu łatwiej o nowe spojrzenie, odmienne punkty widzenia czy merytoryczne dyskusje.

Jaki jest cel Trophies?

Celem Trophies jest docenienie Pracowników, dzięki którym FORVIA jest coraz bardziej różnorodna, a zróżnicowane zespoły to duża siła i wartość dla organizacji.

Inicjatywa jest o tyle wyjątkowa, że każdy pracownik mógł oddać głos na swoje kandydatki, spośród trzech kategorii:

• Woman in tech

• Woman in operation

• Woman who makes a difference

Jedną z nagród jest zaproszenie na FORVIA Women’s Summit, czyli spotkanie warsztatowe, będące okazją do wymiany doświadczeń i wspólnej pracy nad planem działań, mającej realny wpływ na promocję różnorodności.

Kobiety w FORVIA są wyjątkowe, zaangażowane i pełne pasji. A to właśnie pobudza kreatywność i w konsekwencji powoduje szybsze osiągnięcie celu.

Gratulacje dla wszystkich nominowanych!

Sprawdź zdjęcia z finału Trophies!

Zakład Mechanizmy w Grójcu

Faurecia R&D